Hur allt började

Lewina Swimwear är ett svenskt badklädesmärke som föddes på en strand på Balearerna i Spanien när jag var på semester med en av mina vänner. Vi diskuterade hur modebranschen för badkläder ofta förminskade kvinnors självförtroende istället för att stärka dem och visa att alla kroppar är strandkroppar. Jag har alltid älskat att spendera tid vid havet i soliga och varma delar av världen och med min sanna kärlek till bikinis och baddräkter bestämde jag mig för att ta det ett steg (ett stort!) längre och skapa ett varumärke med fokus på att skapa högkvalitativa badkläder med en passform utöver det vanliga för kvinnor.

Jag tror att vi alla har varit där och dragit upp våra bikinitrosor efter att ha gått upp ur havet och justerat toppen när den skär in i huden. Jag har spenderat oändliga timmar på att hitta den bästa möjliga passformen, arbetat med en specialist för att förstå kroppsmått och vad som skiljer en bra passform från en dålig. Jag har alltid vetat hur det känns men inte vetat hur jag skulle fixa det! Resultatet är sömlösa badkläder med ett foder lika tjockt som yttertyget vilket gör varje del otroligt bekväm och stödjande.

Rebecka One-piece är till exempel 4-6 cm längre än industristandarden som i kombination med det mjuka 4-vägs stretchtyget anpassar sig efter din kropp. Om du har en längre bål hjälper det att eliminera att den skär in i axlar och ljumskar, och om du har en fylligare figur sträcker den sig bekvämt över kroppen.

Redan från början var det väldigt viktigt för mig att badkläderna behövde vara miljövänliga och gjorda av återvunna fibrer, men inte bara det, jag ville också ha riktigt bra arbetsförhållanden för de som producerade badkläderna och möjlighet att beställa små kvantiteter. Det här var inte lätt att hitta men tillslut hittade jag äntligen en tillverkare som hade arbetat med hållbara tyger i mer än 30 år och som förstod exakt vad jag ville ha.

 Lewina Swimwear är ett hållbart lyxigt badklädesmärke som använder miljövänliga och återvunna material och färgämnen för alla badkläder. Vi använder Econyl som är regenererad nylon där marint skräp som fiskenät och plastflaskor har återvunnits och regenererats till fibrer och nya högkvalitativa produkter.

När du köper en bikini från Lewina Swimwear unnar du dig inte bara med en handgjord produkt av hög kvalitet, utan du är också en del av en mycket hälsosammare modeindustri som är snäll mot den planet vi alla kallar hem.

Exklusiva och unika mönster

Mönstren som syns på Lewina Swimwear är unika och handmålade exklusivt för oss. Du kommer inte att hitta dem någon annanstans.