Frakt

Vi erbjuder fri frakt för svenska beställningar över 1000 SEK. Om din svenska beställning är under 1000 SEK är vår fraktkostnad 49 SEK.

Vi skickar för närvarande till följande europeiska länder:

Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Tyskland , Slovenien, Spanien och Vatikanstaten.

Vi erbjuder fri frakt på alla beställningar över motsvarande 1500 SEK. För europeiska beställningar under motsvarande 1500 SEK är fraktavgiften 150 SEK.

För amerikanska beställningar under 200 USD är fraktavgiften 20 USD. För amerikanska beställningar över 200 USD erbjuder vi gratis frakt.

Vår butik är för närvarande öppen för Sverige, Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna , Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, USA och Vatikanstaten.

Vi levererar din beställning inom 1-3 arbetsdagar. För svenska beställningar använder vi DHL till ett serviceställe nära leveransadressen och för beställningar utanför Sverige använder vi DHL Express direkt till din dörr. Beställningar till USA behöver 2-4 arbetsdagar.

Just nu skickar vi till USA samt de flesta länderna i Europa men kommer snart att öppna upp för fler länder, håll utkik!

Returer

Vi tar emot returer i originalskick (oanvänt och i samma skick som produkten levererades) med etiketter och hygientaggar kvar.

Lewina dust bag måste också medfölja för att vi ska kunna godkänna din returförfrågan.

Alla returförfrågningar måste göras inom 14 dagar efter leveransdatum. Återbetalningen kommer att behandlas inom 14 arbetsdagar från datumet för det returnerade paketet. Observera att vi endast kan behandla en återbetalning till den ursprungliga betalningsmetoden.

Om du vill göra en retur från ett europeiskt land, vänligen fyll i returformuläret som bifogas din beställning, lägg det i paketet och fäst returetiketten på paketet och lämna in det på ett DHL-serviceställe.

Returfrakten är kostnadsfri. Däremot tar vi ut en administrationsavgift för hantering av returen på 59 SEK.

Om du vill returnera från länder utanför Europa måste du själv stå för fraktkostnaden. Vi föreslår att du använder en spårbar portotjänst för att se till att paketet kommer fram säkert. Skriv ett mail till hello@lewinaswim.com så ger vi dig leveransadressen.

Våra rabattkoder är för engångsbruk och går inte att använda igen om du returnerar din beställning.

Vård av badkläder

Lewina Swimwears badkläder är alla gjorda av återvunna tyger som är utvalda för sin fantastiska formåterställningsförmåga och mjuka känsla. För att hålla ditt plagg i perfekt skick i många år framöver, följ våra skötselråd nedan.

Skölj din produkt i kallt vatten så snart som möjligt efter varje användning.

Handtvätta i kallt vatten utan att använda blekmedel eller sköljmedel.

Lägg plagget på tork i skuggan eller inomhus på en handduk och vrid aldrig tyget för att få ut vattnet, eftersom det kan skada det ömtåliga tyget. Låt den aldrig torka av sig själv i solen.

Undvik kraftigt klorerade pooler eller badtunnor eftersom kemikalierna kan skada tyget och missfärgning kan uppstå.

Var försiktig när du applicerar solkräm, oljor och lotioner eftersom de kan missfärga tyget. Detta är inte ett tillverkningsfel.