Storleksguide

BADKLÄDER

Alla våra badkläder är helfodrade med Carvico Vita Econyl som är tjockare och mer stödjande än de vanliga tunnare fodertygerna. Alla våra tyger är väldigt stretchiga men det svarta ribbade tyget är något mindre stretchigt och kan upplevas något större i storleken än de mönstrade tygerna.

Om du är mellan två storlekar kan du vanligtvis bära båda eftersom våra stilar är justerbara. Badkläderna ska kännas åtsittande och lite för tajta när man använder dem första gången, då de töjer sig lite med tiden, detta gäller speciellt för underdelar och baddräkter.

LEWINA STORLEK ÖVERDEL BYST UNDER BYST
S 82-92 cm 70-80 cm
M 90-96 cm 75-85 cm
L 95-105 cm 85-95 cm
XL 100-106 cm 90-100 cm

 

LEWINA STORLEK NEDERDEL HÖFT (bredaste delen) MIDJA
S 90-96 cm 68-74 cm
M 96-105 cm 72-77 cm
L 105-110 cm 77-85 cm
XL 110-122 cm 85-95 cm

 

LINNEKLÄDER

Våra linnetyger har tvättats innan de sys så att de inte krymper.

TULUM LINEN SHORTS kommer med ett avtagbart skärp som kan användas för att justera midjan om du föredrar en lite lös passform runt höfterna. Måtten nedan anger midjemåtten för en åtsittande passform runt midjan.

LEWINA STORLEK LINNSHORTS MIDJA
S 72-76 cm
M 78-82 cm
L 84-88 cm
XL 90-94 cm

 

IBIZA CROP TOP har en omlottfunktion där de främre delarna kan fästas på sidorna med små knappar. Välj din normala storlek om du vill använda den här funktionen. Om du bara är intresserad av att bära toppen knuten framtill, välj en större storlek för en mer avslappnad look.

BALI OVERSIZE SHIRT har en oversize passform och mäter 68 cm i stl S/M över bysten och 76 cm i stl L/XL. Framtill mäter den 78 cm i båda storlekarna och baktill mäter den 91 cm i båda storlekarna.

Wilma Triangle top

Wilma är något liten i storleken vad det gäller kupornas bredd. Den maximala bredden i storlek S är 14 cm och 16 cm i storlek M. Kupornas höjd är dock justerbar med hjälp av tygsnoddarna och knäppningen i tyre Stef baktill. Denna topp har ingen vaddering.

Cami Bandeau top

Cami är sann till sin storlek och passar kupstorlek B-D bäst. Kupans bredd under bysten mäter 16 cm i storlek S. Knytning i ryggen och löstagbar vaddering.

Mimmi High waist bottom

Mimmi är normal i storlek, välj din vanliga storlek. Den övre panelen är helt sömlös så den skär aldrig in i midjan. Den är även nedvikbar. Medelhög täckning baktill.

Linda Brazilian bottom

Linda är normal i storlek och gör din rumpa ännu vackrare! Om du är mellan storlekar, gå upp en storlek för en mer täckande look. Kan bäras högt eller lågt på höfterna.

Rebecka One-piece

Rebecka one-piece har medelhög täckning baktill. Eftersom att baddräkten har justerbara breda axelband och är 5 cm längre än branschgenomsnittet passar den många kroppstyper.